پایان مذاکرات «دشوار» روسیه و اوکراین در ژنو ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا 

تمسخر عملکرد بایدن توسط سناتور آمریکایی

یک سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی اقدام رئیس‌جمهور این کشور در ساقط کردن احتمالی بالن متعلق به یک باشگاه تفریحی را دستمایه تمسخر قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک سناتور آمریکایی اقدام دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا در هدف قرار دادن بالنی که احتمال می‌رود متعلق به یک باشگاه تفریحی بوده باشد را دست‌مایه تمسخر و شوخی قرار داد.

 

تد کروز، نماینده ایالت تگزاس در مجلس سنای آمریکا که عضو حزب جمهوری‌خواه است در حساب کاربری‌اش در توییتر نوشته که بایدن یک جنگنده ۲۰۰ میلیون دلاری را به پرواز درآورده و با یک موشک ۴۰۰ هزار دلاری بالنی به قیمت ۱۲ دلار را هدف قرار داده که ممکن است متعلق به یک باشگاه تفریحی بوده باشد.

 

او در ادامه، به کنایه، نوشته که این اقدام بایدن می‌تواند «بازدارندگی قدرتمندی» در برابر دانش‌آموزان دبیرستانی ایجاد کند که مایل هستند به عنوان کاردستی بالن‌های تحقیقاتی بسازند.

 

اظهارنظر این سناتور جمهوری‌خواه بعد از آن مطرح شده که یک باشگاه تفریحی در ایالت ایلینویز اعلام کرد که بالن این باشگاه هنگام پرواز بر فراز ساحل آلاسکا ناپدید شده است. این باشگاه گفته این اتفاق درست در همان روزی رخ داده که یک جنگنده شرکت لاکهید مارتین یک شی پرنده ناشناس را سرنگون کرد.

 

تد کروز در توییتر نوشت: «اگر بخواهیم انصاف را رعایت کنیم باید بگوییم بایدن بازدارندگی قدرتمندانه‌اش را در برابر تمامی باشگاه‌های علمی دبیرستان‌ها که ممکن است به آمریکا حمله کنند به کار گرفته است.»

 

رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند بالن این باشگاه تفریحی که پروازش آخرین بار روز ۱۰ فوریه در ارتفاع ۳۸۹۱۰ فوتی گزارش شده احتمالاً یکی از سه شی پرنده ناشناسی بوده که نیروی هوایی آمریکا آن را ساقط کرده است. یکی از این سه شی پرنده بر فراز آلاسکا و دومی بر فراز کانادا ساقط شد. سومین شی پرنده داخل دریاچه هورون سقوط کرد.

 

جو بایدن در سخنرانی‌اش در شب گذشته هم تأیید کرد که سه شی ساقط شده ابزارهای جاسوسی نبوده‌اند و ممکن است بالن‌های متعلق به شرکت‌های خصوصی بوده باشند.

 

سرنگونی این سه شی پرنده چند روز بعد از آن صورت گرفت که امریکا اعلام کرد «بالن جاسوسی» چین را ساقط کرده است. چین ادعای آمریکا درباره اینکه این بالن مأموریت جاسوسی داشته را رد کرده است./ فارس

ارسال نظر